Followers

Google+ Followers

Translate

Monday, February 15, 2010

selamat bertunang sahabat ku rahayu(yun)


Tercatat la satu lagi sejarah dalam hidup sahabat ku yang ku paggl yun...Selamat Bertunang..pada tanggal 14.2.2010..selamat tahun baru cina juga pada semua rakyat malaysia...terima kaseh kerana menjemput kami semua hadir pada majlis pertunangan ko..aku mmg teruja btl..sbb ni 1st time aku tgk adat bertunang scr real...huhu..pglmn yang tak akan aku lupakan..pada rakan2 yang lain..sya,aidil,moon,naza,faica,ejan,sina...best jmp korang..thanx gak sbb leh trime aku lg..ye la aku kje pe je...tahniah kat korang yg bek master..nnt grade bg tau la..leh aku raikan korang...syukur pada Allah sume berjalan lancar..walaupun ada masalah sedikit dari segi teknikal kamere aku ni..thanx kat yun sbb memberi kepercayaan alat aku tuk bek gmbo ko..aku tak tau la ko puas hati ke tak..tp ko mmg owg pertama invite aku..so aku sgt teruja...terima kaseh bg aku pglmn yg indah..bnyk aku bljr dr majlis ko tu...sgt2 bnyk...klu gmbo tu d bnyk kekurangan aku minta maaf...faica..jgn pegang je kmre tu..shoot je la..huhu..ko comel bile dah bermakeup..jgn malu2 lg k..sya thanx touchup muke aku..ijan thanx urut aku...aidil jgn tension2 memanjang b cool je k, moon klu trun jhr mai la umah aku,naza minum air hali bg buang angin n jgn bnyk bfikir sgt...sina slmt mnjadi usahawan berjaya.thanx jd mento aku..

Tuesday, February 2, 2010

saket kepale...

bile saket kepale :

- mood hilang

- muke serius

- nak tundukje

- owg :) kite :(

- owg pegang buku kite pegang kepale

- owg berseri kite berkerut

- owg bcakap kite diamje

- last2 owg pun ttekan tgk keadaan kite

- btl x??

Saya...

My photo
suke sangat dengan meow.tidak kira saiz,bulu,warna.papeje pasal meow memang best.sebab meow buat kite rasa tenang n happy.nakal meow.tido meow.member gaduh pun meow.meow memang best.hehehe.tak percaya try la tgk gelagat meow2 tu. suka tangkap gambar tapi tak suka edit gambar. tengah berusaha gak simpan duit untuk menunaikan umrah bersama keluarga.insyaAllah.misi terdekat. tengah ushar nak beli rumah pula.huhu.doakan ye. suka berkawan,sebab bila saya kembali padaNya 1 hari nanti mereke boleh datang ziarah,doakan saya,siapkan saya,solatkan saya,mandikan saya. impikan pekerjaan yang dapat menampung saya n famili untuk terus beribadah, ada anak2 yang soleh & solehah,serta kesihatan & iman yang kuat untuk terus mencintai ISLAM. rajin-rajinlah bersedekah walaupun kita tidak kaya terutama bantu keluarga sendiri dan jangan lupa hadiahkan sesuatu untuk diri sendiri sebagai motivasi