Followers

Google+ Followers

Translate

Sunday, November 15, 2009

check stok 2009

KENANGAN SEMASA CHECK STOK 2009
Selama 3 hari berturut-turut kami semua bertungkus lumus melakukan kerja-kerja mengumpul data mengenai samua stok yang masih berada di kedai. Macam-macam ragam dan kerenah telah dilalui. Kami terpaksa bekerja lebih dari 12 jam untuk menyiap data yang diperlukan oleh syarikat. Ada yang siap leih awal dan ada yang perlu dibantu oleh rakan. Ini kerana setiap bahagian tidak mengalami situasi yang sama. Ada yang barang mudah untuk dikira dan ada yang terlalu sukar.bergantung pada nasib juga kerana senarai nama telah dikeluarkan. Ini antara aksi yang mungkin paling menarik dalam sejarah check stok. Penyelia saya terpaksa menggunakan kanta sebagai alat bantuan untuk memudahkan beliau melakukan kerja. Tahniah. Akhirnya kerja beliau siap juga walaupun tanpa bantuan pihak lain.

Inilah masanya kami semua dapat berkumpul bersama-sama. Kire peluang yang terbaik untuk mengeratkan silaturahim. Kerja kami mempunyai jadul,oleh itu jarang sekali kami semua dapat bersama dalam satu masa yang sama. Walaupun dalam kesibukan bekerja menyiapkan data, Alhamdulilah kesempatan mengambil gambar telah dapat mengubah mood ceria dalam keadaaan kami yang kepenatan. Lihatlah wajah-wajah ceria semesa gambar ini diambil.
Pejabat menjadi penuh sesak. Semua staf bertungkus lumus meghantar data yang diperlukan setelah selesai membuat penyemakan dan pengiraan stok. Satu pengalamn yang indah tak akan dilupakan. Terima kasih pada semua teman -teman yang terlibat.

1 comment:

mohd said...

keje2x
jangan curik tulang
hahaha

Saya...

My photo
suke sangat dengan meow.tidak kira saiz,bulu,warna.papeje pasal meow memang best.sebab meow buat kite rasa tenang n happy.nakal meow.tido meow.member gaduh pun meow.meow memang best.hehehe.tak percaya try la tgk gelagat meow2 tu. suka tangkap gambar tapi tak suka edit gambar. tengah berusaha gak simpan duit untuk menunaikan umrah bersama keluarga.insyaAllah.misi terdekat. tengah ushar nak beli rumah pula.huhu.doakan ye. suka berkawan,sebab bila saya kembali padaNya 1 hari nanti mereke boleh datang ziarah,doakan saya,siapkan saya,solatkan saya,mandikan saya. impikan pekerjaan yang dapat menampung saya n famili untuk terus beribadah, ada anak2 yang soleh & solehah,serta kesihatan & iman yang kuat untuk terus mencintai ISLAM. rajin-rajinlah bersedekah walaupun kita tidak kaya terutama bantu keluarga sendiri dan jangan lupa hadiahkan sesuatu untuk diri sendiri sebagai motivasi