Followers

Google+ Followers

Translate

Tuesday, January 8, 2013

along dah pasang hadiah bufday ni

yehaaaaaaaaaaaa...............
along dah pasang hadiah bufday yang sangat comey ni...


tarrraaaa..macam gugurl sangat..haha
wewet....wewettt....



makin comel la eyqn along ni..


baju pun comey,cume besar sket..tq kat kelip-kelip bantu memilih

tq adik untuk segala hadiah dan lawatan mengejut

tq mak ayah yang hadiahkan air yasin dan segala macam buah-buahan enak serta suntikan semangat
hadiah bufday yang paling best sebab sanggup datang jejauh
luv u all

2 comments:

dhiyalova said...

Besday along eh.. =p sori adik xtau.huehue slmt ulang tahun harijadi la along (in coming).smoga along cepat sembuh & bergiat aktif kembali..huehue

yayashimano said...

syafiqqqqqq@h...perli eh..tq n amin atas doanya ;)

Saya...

My photo
suke sangat dengan meow.tidak kira saiz,bulu,warna.papeje pasal meow memang best.sebab meow buat kite rasa tenang n happy.nakal meow.tido meow.member gaduh pun meow.meow memang best.hehehe.tak percaya try la tgk gelagat meow2 tu. suka tangkap gambar tapi tak suka edit gambar. tengah berusaha gak simpan duit untuk menunaikan umrah bersama keluarga.insyaAllah.misi terdekat. tengah ushar nak beli rumah pula.huhu.doakan ye. suka berkawan,sebab bila saya kembali padaNya 1 hari nanti mereke boleh datang ziarah,doakan saya,siapkan saya,solatkan saya,mandikan saya. impikan pekerjaan yang dapat menampung saya n famili untuk terus beribadah, ada anak2 yang soleh & solehah,serta kesihatan & iman yang kuat untuk terus mencintai ISLAM. rajin-rajinlah bersedekah walaupun kita tidak kaya terutama bantu keluarga sendiri dan jangan lupa hadiahkan sesuatu untuk diri sendiri sebagai motivasi