Followers

Google+ Followers

Translate

Thursday, June 21, 2012

kan dah terberi

owg nak kawan
takkan kita nak jawab tak boleh
apa reason tak boleh jadi kawan
xd fakta kata tak boleh berkawan
tapi timbul masalah bila...jengjeng
giler wei
bila dipelawa jadi isteri...
opppppsssssss....
dah terberi harapan kat orang ke??
masalahnya tak perasan pula
story pasal hati pun tak pernah
adoi...xmo jadi macam tu
sakit kalau kecewa mengharap
xmo beri harapan palsu 
dah kata we just friend
n xmo jadi musuh
owg kata kalau kulit limau tu
baru lapisan pertama je yang dikupas
isi dalam belum tentu 
bio kejam sekarang 
sebab girl tak suka
ada yang kecewa

No comments:

Saya...

My photo
suke sangat dengan meow.tidak kira saiz,bulu,warna.papeje pasal meow memang best.sebab meow buat kite rasa tenang n happy.nakal meow.tido meow.member gaduh pun meow.meow memang best.hehehe.tak percaya try la tgk gelagat meow2 tu. suka tangkap gambar tapi tak suka edit gambar. tengah berusaha gak simpan duit untuk menunaikan umrah bersama keluarga.insyaAllah.misi terdekat. tengah ushar nak beli rumah pula.huhu.doakan ye. suka berkawan,sebab bila saya kembali padaNya 1 hari nanti mereke boleh datang ziarah,doakan saya,siapkan saya,solatkan saya,mandikan saya. impikan pekerjaan yang dapat menampung saya n famili untuk terus beribadah, ada anak2 yang soleh & solehah,serta kesihatan & iman yang kuat untuk terus mencintai ISLAM. rajin-rajinlah bersedekah walaupun kita tidak kaya terutama bantu keluarga sendiri dan jangan lupa hadiahkan sesuatu untuk diri sendiri sebagai motivasi