Followers

Google+ Followers

Translate

Monday, January 4, 2010

SUKA DUKA ACARA PENUTUP DAN AWAL TAHUN

Acara penutup akhir tahun

Kami bermain bowling di Plaza Angsana

Abg Najib,Naza,Zura,Saleh(bhnti keje dapat uitm dungun),Dayat(dapat uitm segamat),Wafi,Fuad(befdayboy) n Aku





















Acara awal tahun diadakan di Burger King Tasek

Apa lagi acara makan sampai kenyang n babak2 sedih

Meraikan pertemuan terakhir are n nad yang berhenti keje...miss u all

Zura,Syulha,Aku,Nad,Are,Angah,Kak Ain,Kak Aida,Kak Ina,Naza,Syasya,Cik Nizam,Abg John,Abg mie,Wafi,Ikbal,Brahim,Amir.



























Buat Kak Jam yg payah sgt nak tgkp gmbo




No comments:

Saya...

My photo
suke sangat dengan meow.tidak kira saiz,bulu,warna.papeje pasal meow memang best.sebab meow buat kite rasa tenang n happy.nakal meow.tido meow.member gaduh pun meow.meow memang best.hehehe.tak percaya try la tgk gelagat meow2 tu. suka tangkap gambar tapi tak suka edit gambar. tengah berusaha gak simpan duit untuk menunaikan umrah bersama keluarga.insyaAllah.misi terdekat. tengah ushar nak beli rumah pula.huhu.doakan ye. suka berkawan,sebab bila saya kembali padaNya 1 hari nanti mereke boleh datang ziarah,doakan saya,siapkan saya,solatkan saya,mandikan saya. impikan pekerjaan yang dapat menampung saya n famili untuk terus beribadah, ada anak2 yang soleh & solehah,serta kesihatan & iman yang kuat untuk terus mencintai ISLAM. rajin-rajinlah bersedekah walaupun kita tidak kaya terutama bantu keluarga sendiri dan jangan lupa hadiahkan sesuatu untuk diri sendiri sebagai motivasi