Followers

Google+ Followers

Translate

Tuesday, January 19, 2010

kepenatan yang melanda

tah ape mimpi bos..aku telah diletakkan di kaunter kad diskaun..adoi..ingat senang...rupanya parah tak terkata...taip komputer, tulis borang,ambek kad la,,,tak bw kad la...mcm2 ragam...tu lum tulis dalam buku...bg duit beso len hal lak...then dgn aku batuk lagi...adoi..terus ilang suara sebab setiap customer aku perlu memberi penerangan...tapi tak sangka gak la...sbb nilainye memeranjatkan semua..siap kene perli...len kali leh jaga lagi sbb ramai yg datang buat..huhu..melompat aku tak mahu...cari orag lain leee....tadi datang kje tmpt dah macam tongkang pecah...ye la smlm kn wekend..ramai owg...pe lagi...sume department bekerje keras mnegmas...paling sadis akademik la...dah mcm ape...kesian gak tgk mrk kemas..nk way cm ne dh tggungjwab..kejekejekeje..pepun g kite buat moga mndapat berkat disamping keikhlasan bekerja..

No comments:

Saya...

My photo
suke sangat dengan meow.tidak kira saiz,bulu,warna.papeje pasal meow memang best.sebab meow buat kite rasa tenang n happy.nakal meow.tido meow.member gaduh pun meow.meow memang best.hehehe.tak percaya try la tgk gelagat meow2 tu. suka tangkap gambar tapi tak suka edit gambar. tengah berusaha gak simpan duit untuk menunaikan umrah bersama keluarga.insyaAllah.misi terdekat. tengah ushar nak beli rumah pula.huhu.doakan ye. suka berkawan,sebab bila saya kembali padaNya 1 hari nanti mereke boleh datang ziarah,doakan saya,siapkan saya,solatkan saya,mandikan saya. impikan pekerjaan yang dapat menampung saya n famili untuk terus beribadah, ada anak2 yang soleh & solehah,serta kesihatan & iman yang kuat untuk terus mencintai ISLAM. rajin-rajinlah bersedekah walaupun kita tidak kaya terutama bantu keluarga sendiri dan jangan lupa hadiahkan sesuatu untuk diri sendiri sebagai motivasi