Followers

Google+ Followers

Translate

Wednesday, January 12, 2011

Manual focus

Terlampau banyak untuk dipelajari sampai aku naik kompius nak dahulukan baca yang mana.....DOF, macro, exposure value dan tah ape -ape lagi mengarut nk fhm..... Sebab semuanya sangat bersangkut paut.... Serius slame ni aku mmg main tembak je.....payah-payah sangat guna auto jer....slalunye peristiwa tu tak tggu kite...

Pepun ni lah hasilnya aku dapat dari manual focus..






Sebarang komen/cadangan diterima dengan hati terbuka
Saya budak baru belajar

No comments:

Saya...

My photo
suke sangat dengan meow.tidak kira saiz,bulu,warna.papeje pasal meow memang best.sebab meow buat kite rasa tenang n happy.nakal meow.tido meow.member gaduh pun meow.meow memang best.hehehe.tak percaya try la tgk gelagat meow2 tu. suka tangkap gambar tapi tak suka edit gambar. tengah berusaha gak simpan duit untuk menunaikan umrah bersama keluarga.insyaAllah.misi terdekat. tengah ushar nak beli rumah pula.huhu.doakan ye. suka berkawan,sebab bila saya kembali padaNya 1 hari nanti mereke boleh datang ziarah,doakan saya,siapkan saya,solatkan saya,mandikan saya. impikan pekerjaan yang dapat menampung saya n famili untuk terus beribadah, ada anak2 yang soleh & solehah,serta kesihatan & iman yang kuat untuk terus mencintai ISLAM. rajin-rajinlah bersedekah walaupun kita tidak kaya terutama bantu keluarga sendiri dan jangan lupa hadiahkan sesuatu untuk diri sendiri sebagai motivasi