Followers

Google+ Followers

Translate

Monday, December 24, 2012

Selamat Hari Ulangtahun Melihat Dunia Adinda

Aku nak buat ruangan khas buat adik aku yang tersayang iaitu Mohd Fuad Bin Haji Ismail diatas hari ulangtahun yang ke 26..haha..kang maliu lak dia..tua setahun dari umut..haha.

Along doakan agar adik sukses dalam semua perkara yang adik buat. Moga Allah permudahkan segala urusan adik. Mudah-mudahan tahun depan impian kita tercapai. Jadilah anak yang soleh berbakti kepada keluarga, agama dan bangsa.
Rajin-rajin bangun solat Subuh, rajin pergi masjid, rajin ngaji. Nanti takut terlupa baca tulisan jawi. Moga cepat naik pangkat dalam pekerjaan dan mendapat rezki yang melimpah ruah. Ingat masa susah senang keluarga kita zaman berjual kuih berbanding sekarang rezki melimpah ruah. Alhamdulilah.

Cepat-cepat kahwin, nanti si dia lari sambung belajar baru tahu..haha..Terima kasih kerana menjaga mak ayah,rumah,meow dan keluarga sepanjang along berada diperantaun.

Akhir sekali along nak nyanyi:
Allah selamatkan kamu
Allah selamatkan kamu
Allah selamatkan kamu
Mohd Fuad Ismail
Allah selamatkan kamu

jap gi masukkn gmabar kek 
sebab tak potong lagi

No comments:

Saya...

My photo
suke sangat dengan meow.tidak kira saiz,bulu,warna.papeje pasal meow memang best.sebab meow buat kite rasa tenang n happy.nakal meow.tido meow.member gaduh pun meow.meow memang best.hehehe.tak percaya try la tgk gelagat meow2 tu. suka tangkap gambar tapi tak suka edit gambar. tengah berusaha gak simpan duit untuk menunaikan umrah bersama keluarga.insyaAllah.misi terdekat. tengah ushar nak beli rumah pula.huhu.doakan ye. suka berkawan,sebab bila saya kembali padaNya 1 hari nanti mereke boleh datang ziarah,doakan saya,siapkan saya,solatkan saya,mandikan saya. impikan pekerjaan yang dapat menampung saya n famili untuk terus beribadah, ada anak2 yang soleh & solehah,serta kesihatan & iman yang kuat untuk terus mencintai ISLAM. rajin-rajinlah bersedekah walaupun kita tidak kaya terutama bantu keluarga sendiri dan jangan lupa hadiahkan sesuatu untuk diri sendiri sebagai motivasi