Followers

Google+ Followers

Translate

Sunday, November 29, 2009

TerIMa KAsih AlaF 21

alhamdulilah.
Penyertaan ku secara suka-suka dalam pelbagai peraduan kadang2 ada juga yang membuahkan hasil. Aku tidak ingat ini kali ke berapa aku bertuah menjadi salah seorang pemenang. Tapi klu ingat2 ni kali ke 3 buat thn ini. Bertuah btl 2009 ni. Biasanya aku sertai peraduan2 seperti ini adalah kerana ia adalah mudah, sekadar jawab beberapa soalan atau kumpul barang yang selalu kite beli, isi borang dan cume stem 30 sen sudah memadai. Ini juga dikira sebagi pelaburan. Jika bernasib baik dapatlah hadiah, jika tidak cubalah lagi, walaupun sekadar saguhati. Baru2 ini aku telah sertai peraduan dari syarikat alaf 21. Ini juga sekadar suka2. Lagi mudah, jimat, senang dan free. Hanya gune email. Alhamdulilah aku terpilih jadi pemenang untuk sesi nov mggu ke2. Dapatlah hadiah novel. tak kisah hadiah apepun sebenarnya. Apa yang penting ia percuma. Moga tahun depan ada lagi rezki buatku untuk yang lebih menarik lagi. Terima kasih alaf 21 kerana memilih diriku menjadi salah seorang pemenang. ILHAM HATI HADIAH YANG KU TERIMA.....

No comments:

Saya...

My photo
suke sangat dengan meow.tidak kira saiz,bulu,warna.papeje pasal meow memang best.sebab meow buat kite rasa tenang n happy.nakal meow.tido meow.member gaduh pun meow.meow memang best.hehehe.tak percaya try la tgk gelagat meow2 tu. suka tangkap gambar tapi tak suka edit gambar. tengah berusaha gak simpan duit untuk menunaikan umrah bersama keluarga.insyaAllah.misi terdekat. tengah ushar nak beli rumah pula.huhu.doakan ye. suka berkawan,sebab bila saya kembali padaNya 1 hari nanti mereke boleh datang ziarah,doakan saya,siapkan saya,solatkan saya,mandikan saya. impikan pekerjaan yang dapat menampung saya n famili untuk terus beribadah, ada anak2 yang soleh & solehah,serta kesihatan & iman yang kuat untuk terus mencintai ISLAM. rajin-rajinlah bersedekah walaupun kita tidak kaya terutama bantu keluarga sendiri dan jangan lupa hadiahkan sesuatu untuk diri sendiri sebagai motivasi