Followers

Google+ Followers

Translate

Saturday, August 15, 2009

alhamdulilah :)
akhirnya berjaya juga melaksanakan 1 program bersama rakan2 selepas balik kerja..ingat tak ramai yang join...ala saje suke2 cume salah timing sket sbb tgh bulan kot...xpe yg penting terlaksana dan memberikan seribu kenangan.ngan staf lame dan baru...time tu staf2 yang dah behenti dah nak g daftar masuk belajar..ni kire plan tersengaja..ye la nnt tah bile dpt jmp lagi...thanx kawan2 yang sudi memeriahkan pgrm jalan2 cari makan ni...by:bodyexcellent.jb




No comments:

Saya...

My photo
suke sangat dengan meow.tidak kira saiz,bulu,warna.papeje pasal meow memang best.sebab meow buat kite rasa tenang n happy.nakal meow.tido meow.member gaduh pun meow.meow memang best.hehehe.tak percaya try la tgk gelagat meow2 tu. suka tangkap gambar tapi tak suka edit gambar. tengah berusaha gak simpan duit untuk menunaikan umrah bersama keluarga.insyaAllah.misi terdekat. tengah ushar nak beli rumah pula.huhu.doakan ye. suka berkawan,sebab bila saya kembali padaNya 1 hari nanti mereke boleh datang ziarah,doakan saya,siapkan saya,solatkan saya,mandikan saya. impikan pekerjaan yang dapat menampung saya n famili untuk terus beribadah, ada anak2 yang soleh & solehah,serta kesihatan & iman yang kuat untuk terus mencintai ISLAM. rajin-rajinlah bersedekah walaupun kita tidak kaya terutama bantu keluarga sendiri dan jangan lupa hadiahkan sesuatu untuk diri sendiri sebagai motivasi