Followers

Google+ Followers

Translate

Monday, January 21, 2013

kembar mini cooper @ eyqn


tarrrraaaa..dapat bungkusan ajaib


tetibe beranak dua mini cooper kembar


posing laga muncung

sebab aku suka huruf Q..so aku berikan nama :

Si Qiqi


Si Qoqo


Nak beli real memang masuk dalam mimpilah
tapi yang ini pun mimpi indah juga
dah tua2 pun dpt hadiah kereta
housemate2 tersayang bagi
saje nak bagi penuh almari kereta ku
hehe..pepun tq very much to alia n shafiqah
cute sangat
suke tak terkata

tq gak kat roomate tersayang sebab buat ucapan khas dan doa-doa indah
amen..amen..amen..
cume tak rela nak amen doa yang last tu..
safura je yang tahu..
huhu..

2 comments:

dhiyalova said...

hihiks..siap buat entry..syahdu lg terharu..MY PLEASURE sis!! ^^,

Maaf la PASSAT out of stockk..tahun depan depan baru stock sampai dari Uganda.hahahahha

Nnti kte maen2 race2 eh..hahaha

Happy Ber Lenggong sis! Take care!

yayashimano said...

syahdu la sgt :-)
tahun depan2 bru smpai dr uganda?wajib la sis menanti dgn sabar.
race2 xley haram..heeee
lenggong yg indah akan dilawati lg bulan dpn

Saya...

My photo
suke sangat dengan meow.tidak kira saiz,bulu,warna.papeje pasal meow memang best.sebab meow buat kite rasa tenang n happy.nakal meow.tido meow.member gaduh pun meow.meow memang best.hehehe.tak percaya try la tgk gelagat meow2 tu. suka tangkap gambar tapi tak suka edit gambar. tengah berusaha gak simpan duit untuk menunaikan umrah bersama keluarga.insyaAllah.misi terdekat. tengah ushar nak beli rumah pula.huhu.doakan ye. suka berkawan,sebab bila saya kembali padaNya 1 hari nanti mereke boleh datang ziarah,doakan saya,siapkan saya,solatkan saya,mandikan saya. impikan pekerjaan yang dapat menampung saya n famili untuk terus beribadah, ada anak2 yang soleh & solehah,serta kesihatan & iman yang kuat untuk terus mencintai ISLAM. rajin-rajinlah bersedekah walaupun kita tidak kaya terutama bantu keluarga sendiri dan jangan lupa hadiahkan sesuatu untuk diri sendiri sebagai motivasi