Followers

Google+ Followers

Translate

Wednesday, December 9, 2009

BOSAN...BOSAN...BOSAN

Seperti hari2 biasa..sometimes aku berasa sangat bosan...kdg sampai seminggu...buat keje mcm biasa tapi kite tau kite tak seronok..tah la kenapa aku jd gini...caranya aku akan lebih menyibukkan diri dengan buat lebih banyak keje untuk menghilangkan rasa bosan..kdg2 kejap dh ilang..kang xd keje bosan balik..aku BENCI...bile kite kerje lebih rajin je sket t d la yang sound tak yah rajin2 bos tak nampak...tak tau la perli atau ape..bg aku tak kisah la...yg penting aku rasa itu tgjwb aku nak buat keje...bos tak nmpk pun lantaklah...pernah aku terbaca bhwa bile kite kerja bsggh hgga kpetang hari,insyallah dosa kecil kita akan diampunkan...lagipun ni kdai islam,pe salanya kita majukan...betul x?

No comments:

Saya...

My photo
suke sangat dengan meow.tidak kira saiz,bulu,warna.papeje pasal meow memang best.sebab meow buat kite rasa tenang n happy.nakal meow.tido meow.member gaduh pun meow.meow memang best.hehehe.tak percaya try la tgk gelagat meow2 tu. suka tangkap gambar tapi tak suka edit gambar. tengah berusaha gak simpan duit untuk menunaikan umrah bersama keluarga.insyaAllah.misi terdekat. tengah ushar nak beli rumah pula.huhu.doakan ye. suka berkawan,sebab bila saya kembali padaNya 1 hari nanti mereke boleh datang ziarah,doakan saya,siapkan saya,solatkan saya,mandikan saya. impikan pekerjaan yang dapat menampung saya n famili untuk terus beribadah, ada anak2 yang soleh & solehah,serta kesihatan & iman yang kuat untuk terus mencintai ISLAM. rajin-rajinlah bersedekah walaupun kita tidak kaya terutama bantu keluarga sendiri dan jangan lupa hadiahkan sesuatu untuk diri sendiri sebagai motivasi