Followers

Google+ Followers

Translate

Saturday, July 30, 2011

encem tak aku??

Saja nak dijadikan cerita,aku shoot haiwan ni yang dipanggil sumpah-supah depan umah aku jer. Aku tak pernah pun tangkap gambar haiwan sebegini. Almaklum lincah. Sejak tengok di FB ada orang post gambar-gambar makro ni,teruja lak aku nak try. Mereka guna DSLR,tp ni aku shoot guna kamera kompak panasonic aku jer. Bila tah aku dapat beli DSLR yang cecanggih terlampau dan harga pun boleh tahan superb.
Ini adalah gambar asal aku tangkap. Yang kat atas tu aku dah edit. Walaupun tangkap guna kompak kamera jer tapi setelah diedit, ada tak nampak macam guna DSLR..hehe..dunia dah canggih kan. Kalau ada rezeki, satu hari nanti nak beli DSLR. Doakan yer.AMIN...


No comments:

Saya...

My photo
suke sangat dengan meow.tidak kira saiz,bulu,warna.papeje pasal meow memang best.sebab meow buat kite rasa tenang n happy.nakal meow.tido meow.member gaduh pun meow.meow memang best.hehehe.tak percaya try la tgk gelagat meow2 tu. suka tangkap gambar tapi tak suka edit gambar. tengah berusaha gak simpan duit untuk menunaikan umrah bersama keluarga.insyaAllah.misi terdekat. tengah ushar nak beli rumah pula.huhu.doakan ye. suka berkawan,sebab bila saya kembali padaNya 1 hari nanti mereke boleh datang ziarah,doakan saya,siapkan saya,solatkan saya,mandikan saya. impikan pekerjaan yang dapat menampung saya n famili untuk terus beribadah, ada anak2 yang soleh & solehah,serta kesihatan & iman yang kuat untuk terus mencintai ISLAM. rajin-rajinlah bersedekah walaupun kita tidak kaya terutama bantu keluarga sendiri dan jangan lupa hadiahkan sesuatu untuk diri sendiri sebagai motivasi