Followers

Google+ Followers

Translate

Friday, May 3, 2013

Bunga-bunga pujaan cek yan














Seronoklah mengikut cek yan bershoping pokok bunga dan pasu di semenyeh, singgah sebentar sebelum menghantar wawa (opismate) ke hotel untuk mengambil peperiksaan mara keesokan harinya.
Di budak deybab sebelah rumah kat bangi, nomey sangat. Kalau datang lagi sekali nanti mesti dah pandai berlari agaknya.

No comments:

Saya...

My photo
suke sangat dengan meow.tidak kira saiz,bulu,warna.papeje pasal meow memang best.sebab meow buat kite rasa tenang n happy.nakal meow.tido meow.member gaduh pun meow.meow memang best.hehehe.tak percaya try la tgk gelagat meow2 tu. suka tangkap gambar tapi tak suka edit gambar. tengah berusaha gak simpan duit untuk menunaikan umrah bersama keluarga.insyaAllah.misi terdekat. tengah ushar nak beli rumah pula.huhu.doakan ye. suka berkawan,sebab bila saya kembali padaNya 1 hari nanti mereke boleh datang ziarah,doakan saya,siapkan saya,solatkan saya,mandikan saya. impikan pekerjaan yang dapat menampung saya n famili untuk terus beribadah, ada anak2 yang soleh & solehah,serta kesihatan & iman yang kuat untuk terus mencintai ISLAM. rajin-rajinlah bersedekah walaupun kita tidak kaya terutama bantu keluarga sendiri dan jangan lupa hadiahkan sesuatu untuk diri sendiri sebagai motivasi