Followers

Google+ Followers

Translate

Sunday, July 10, 2016

JADUAL KURSUS PERKAHWINAN JB 2016 TERKINI

Mengendalikan dan mencari peserta kursus praperkahwinan sekitar johor bahru. Keistimewaan kursus kahwin di jb adalah sijil dalam tulisan jawi, makanan disediakan, penceramah berpengalaman, sijil dapat pada hari kedua kursus serta kemudahan parking kereta.

https://m.facebook.com/kursusperkahwinanjb/

https://m.facebook.com/kursus.jb/

https://telegram.me/kursusperkahwinanJB

https://mobile.twitter.com/iamyayashimano

Assamualaikum, ðŸ“¢ðŸ“¢ðŸ“¢ðŸ“¢ðŸ“¢ðŸ“¢ðŸ“¢ðŸ“¢ðŸ“¢ðŸ“¢ðŸ“¢ðŸ“¢ðŸ“¢
TEMPAT SEMAKIN TERHAD !!! TEMPAH SEKARANG !!!

Yuran RM 120 seorang.

Berikan maklumat kepada kami :
🌻 nama penuh
🌻 no ic
🌻 tarikh dipilih
🌻 lokasi dipilih
🌵 jumlah peserta
🌵 whatsapp / sms
📞 cik yaya 012-7412455
📞 cik yaya 012-7412455
📞 cik yaya 012-7412455
#jadual #kursus #jodoh #kursuskahwin#kursusperkahwinan #kursuspraperkahwinan#johor #jdt #nikah #jomkawenjb #kpjb2016#pendaftaran #pertanyaan #hotelserimalaysia#masjidtamanuniversiti #institutpeladangpandan#hotelselesapasirgudang #cikyaya_012_7412455#yss #kotak_ajaib_yayaNo comments:

Saya...

My photo
suke sangat dengan meow.tidak kira saiz,bulu,warna.papeje pasal meow memang best.sebab meow buat kite rasa tenang n happy.nakal meow.tido meow.member gaduh pun meow.meow memang best.hehehe.tak percaya try la tgk gelagat meow2 tu. suka tangkap gambar tapi tak suka edit gambar. tengah berusaha gak simpan duit untuk menunaikan umrah bersama keluarga.insyaAllah.misi terdekat. tengah ushar nak beli rumah pula.huhu.doakan ye. suka berkawan,sebab bila saya kembali padaNya 1 hari nanti mereke boleh datang ziarah,doakan saya,siapkan saya,solatkan saya,mandikan saya. impikan pekerjaan yang dapat menampung saya n famili untuk terus beribadah, ada anak2 yang soleh & solehah,serta kesihatan & iman yang kuat untuk terus mencintai ISLAM. rajin-rajinlah bersedekah walaupun kita tidak kaya terutama bantu keluarga sendiri dan jangan lupa hadiahkan sesuatu untuk diri sendiri sebagai motivasi