Followers

Google+ Followers

Translate

Tuesday, June 15, 2010

mimpi wat kali ke 5

Mimpi lagi..mcm tak caye je..xtau ler ni mainan syaitan atau petunjuk Allah beri..dlu pnh cakap kat kawan,klu dapat g n lulus exam n tibiu ni..aku nk potong rambut..terlepas lak cakap,tp dlm hati...sayang..jarang smpan rmbut panjang..ni dh 2 thn xpotong,sbb rmbut lmbt panjang.....sekali mimpi rambut dh pendek mlm td..dh siap kne potong..bgun2 jer..eh pesal mimpi potong rmbut,rupe-rupenya pnh cakap hal ni kat kawan...doakan aku ada rezki kalini..mungkin ini peluang aku untuk merubh nasib n menampung khidupan aku n fmly..

No comments:

Saya...

My photo
suke sangat dengan meow.tidak kira saiz,bulu,warna.papeje pasal meow memang best.sebab meow buat kite rasa tenang n happy.nakal meow.tido meow.member gaduh pun meow.meow memang best.hehehe.tak percaya try la tgk gelagat meow2 tu. suka tangkap gambar tapi tak suka edit gambar. tengah berusaha gak simpan duit untuk menunaikan umrah bersama keluarga.insyaAllah.misi terdekat. tengah ushar nak beli rumah pula.huhu.doakan ye. suka berkawan,sebab bila saya kembali padaNya 1 hari nanti mereke boleh datang ziarah,doakan saya,siapkan saya,solatkan saya,mandikan saya. impikan pekerjaan yang dapat menampung saya n famili untuk terus beribadah, ada anak2 yang soleh & solehah,serta kesihatan & iman yang kuat untuk terus mencintai ISLAM. rajin-rajinlah bersedekah walaupun kita tidak kaya terutama bantu keluarga sendiri dan jangan lupa hadiahkan sesuatu untuk diri sendiri sebagai motivasi