Followers

Google+ Followers

Translate

Thursday, May 3, 2012

Bilik doktor

Hari ini seharian buat kerja di bilik Doktor
Macam biasa pemandangan memang penuh dengan kertas dan buku yang banyak
Fail bersepah kat lantai tu memang kerja yang diberi untuk aku keyin dalam sistem
Date line kerja punyalah banyak berderet kat papan putih
Busy betul doktor aku berapa kali dia keluar masuk bilik ini entah la
aku sekadar senyum dan meneruskan kerja sebab dia kata buat je kerja awak tu
Tak faham tanya esok doktor tak ada pergi Kuala Lumpur
Dalam satu hari macam-macam dia buat
Meeting, Kelas,Vaivar,Intibiu
kat sini tengah sibuk intibiu untuk budak masuk bulan 9 nanti
pepagi dah masuk ofis nanti petang kul 5 balik
tak pernah dengan dia merungut, kalau ada pun jarang sangat
Moga hidup doktor lebih ceria kerana dapat memberi manfaat pada semua orang
doktor dah keluar so aku main blog jap sebab ngantok

No comments:

Saya...

My photo
suke sangat dengan meow.tidak kira saiz,bulu,warna.papeje pasal meow memang best.sebab meow buat kite rasa tenang n happy.nakal meow.tido meow.member gaduh pun meow.meow memang best.hehehe.tak percaya try la tgk gelagat meow2 tu. suka tangkap gambar tapi tak suka edit gambar. tengah berusaha gak simpan duit untuk menunaikan umrah bersama keluarga.insyaAllah.misi terdekat. tengah ushar nak beli rumah pula.huhu.doakan ye. suka berkawan,sebab bila saya kembali padaNya 1 hari nanti mereke boleh datang ziarah,doakan saya,siapkan saya,solatkan saya,mandikan saya. impikan pekerjaan yang dapat menampung saya n famili untuk terus beribadah, ada anak2 yang soleh & solehah,serta kesihatan & iman yang kuat untuk terus mencintai ISLAM. rajin-rajinlah bersedekah walaupun kita tidak kaya terutama bantu keluarga sendiri dan jangan lupa hadiahkan sesuatu untuk diri sendiri sebagai motivasi