Followers

Google+ Followers

Translate

Wednesday, September 12, 2012

koleksi tanda nama zaman persekolahan

Aku nak share koleksi nametag atau tanda nama yang pernah aku miliki sewaktu zaman sekolah atau belajar. InsyaAllah akan datang ada rezki akan bertambah lagilah koleksi tanda nama aku

Bermula umur 5 dan 6 tahun bersekolah di Tadika Perpaduan Hospital Permai



Melangkah ke Sekolah Kebangsaan Pengkalan Rinting (SKPR) tahun 1992-1997


Meneruskan langkah ke SMK Dato' Abdul Rahman Yassin (SDARY) 1998-2002


Maktab Sultan Abu Bakar (EC-English College) 2003-3004


Sekolah Agama Taman Cempaka 
serta id card lain yang dilaminate telah disimpan dalam album

pasti mengimbau zaman persekolah korang bukan???

2 comments:

Anonymous said...

Takde nama tag 'Ketua Pengawas' ke? BTW, aku tabik spring kat kau sbb simpan khazanah2 tu...Syed.

yayashimano said...

tittle tu simpan dalam hati je..tinggi sangat jawatan tu..hehe..perempuan memang suka simpan barang kecik2 la syed

Saya...

My photo
suke sangat dengan meow.tidak kira saiz,bulu,warna.papeje pasal meow memang best.sebab meow buat kite rasa tenang n happy.nakal meow.tido meow.member gaduh pun meow.meow memang best.hehehe.tak percaya try la tgk gelagat meow2 tu. suka tangkap gambar tapi tak suka edit gambar. tengah berusaha gak simpan duit untuk menunaikan umrah bersama keluarga.insyaAllah.misi terdekat. tengah ushar nak beli rumah pula.huhu.doakan ye. suka berkawan,sebab bila saya kembali padaNya 1 hari nanti mereke boleh datang ziarah,doakan saya,siapkan saya,solatkan saya,mandikan saya. impikan pekerjaan yang dapat menampung saya n famili untuk terus beribadah, ada anak2 yang soleh & solehah,serta kesihatan & iman yang kuat untuk terus mencintai ISLAM. rajin-rajinlah bersedekah walaupun kita tidak kaya terutama bantu keluarga sendiri dan jangan lupa hadiahkan sesuatu untuk diri sendiri sebagai motivasi