Followers

Google+ Followers

Translate

Friday, September 14, 2012

sebab aku suka dengar radio aku copycat link ni


Aku sangatlah suka mendengar lagu.guna hp memang laju la bateri aku habis.pastu pulak kat usm ni blok segala benda yang tidak berkaitan dengan ilmiah termasuklah radio online dan utube..so aku punyalah selongkar kat mana aku boleh dapatkan lagu. bosan dah dengar track lagu yang sama kat komputer aku ni.so aku copycat atau pun copyteh link ni dari blog orang lain.nanti senang aku nak copy link ni kalau nak dengar radio
sekian
aku suka dengar radio
Dengar radio Era online :
1
http://www.hitz.fm/inc/app/shared/dvrplayer/capsules/capsule_era.asp?v=2
Dengar radio Sinar online
2
http://www.hitz.fm/inc/app/shared/dvrplayer/capsules/capsule_sinar.asp?v=2
Dengar radio Hitz.fm online
3
http://www.hitz.fm/inc/app/shared/dvrplayer/capsules/capsule_hitz.asp?v=2
radio era online
Screenshot Radio Era Online
Just copy & paste URL di atas ke dalam address bar browser korang. Kalau nak tukar stesen radio cuma tukar selepas ‘capsule_’ dan sebelum ‘.asp’ tu sahaja. Senang kan? Boleh juga guna untuk radio Mix FM, Lite FM & juga MY FM. Sorry, untuk XFM dan juga THR aku xtahu >___<
Dengar radio Mix FM online :
4
http://www.hitz.fm/inc/app/shared/dvrplayer/capsules/capsule_mix.asp?v=2
Dengar radio Lite FM online
5
http://www.hitz.fm/inc/app/shared/dvrplayer/capsules/capsule_lite.asp?v=2
Dengar radio MY FM online
6
http://www.hitz.fm/inc/app/shared/dvrplayer/capsules/capsule_my.asp?v=2
UPDATE (7 Februari 2011) : Korang juga boleh dengar secara online semua stesen radio melalui muncet.net. Thanks to Topo :)

No comments:

Saya...

My photo
suke sangat dengan meow.tidak kira saiz,bulu,warna.papeje pasal meow memang best.sebab meow buat kite rasa tenang n happy.nakal meow.tido meow.member gaduh pun meow.meow memang best.hehehe.tak percaya try la tgk gelagat meow2 tu. suka tangkap gambar tapi tak suka edit gambar. tengah berusaha gak simpan duit untuk menunaikan umrah bersama keluarga.insyaAllah.misi terdekat. tengah ushar nak beli rumah pula.huhu.doakan ye. suka berkawan,sebab bila saya kembali padaNya 1 hari nanti mereke boleh datang ziarah,doakan saya,siapkan saya,solatkan saya,mandikan saya. impikan pekerjaan yang dapat menampung saya n famili untuk terus beribadah, ada anak2 yang soleh & solehah,serta kesihatan & iman yang kuat untuk terus mencintai ISLAM. rajin-rajinlah bersedekah walaupun kita tidak kaya terutama bantu keluarga sendiri dan jangan lupa hadiahkan sesuatu untuk diri sendiri sebagai motivasi