Followers

Google+ Followers

Translate

Monday, September 10, 2012

pertama kali saya dotdotdot...


Pertama kali saya naik bus ke jeti sendiri dan menaiki feri sendiri


Pertama kali saya jahit manik pada baju aku sendiri



Pertama kali pakaikan inai pada pengantin pai 3 pagi




Pertama kali saya jadi pengapit sahabat saya kahwin


Pertama kali saya duduk semeja dan makan di meja makan beradap pengantin

Pertama kali saya terjoin outdoor shooting perkahwinan 













 Pertama kali mengenali dan menyentuh gajet2 kamera dan sifu yang penuh semangat bergambar


Pertama kali gak saya tidur umah intan iaitu orang peratma yang saya kenal masa pendaftran kolej 11 UPM kerana ejaan nama kami dekat-dekat.


Kami serumah datang meraikan majlis 'Mummy' dan 'Daddy'



Segalanya telah tersimpan dalam lipatan kamus hidup saya dan berharap akan ada lagi situasi ulangan walaupun dengan keadaan yang berbeza pada masa akan datang kerana ia sesuatu yang indah untuk dikenang dalam ingatan sanubari
*maaf sebab rotate gambar tak menjadi

2 comments:

dhiyalova said...

semua kali pertama yeh..bila nak klua entry ini kali pertamaa sya naik pelamin...????hehehehehehe

yayashimano said...

hamboi awak...cadangan tajuk entry yang menarik juga..yaya xprepare apa pun tapi ada orang tu dh fikir nnt nak posing cm mana ms kawen kn..hehe

Saya...

My photo
suke sangat dengan meow.tidak kira saiz,bulu,warna.papeje pasal meow memang best.sebab meow buat kite rasa tenang n happy.nakal meow.tido meow.member gaduh pun meow.meow memang best.hehehe.tak percaya try la tgk gelagat meow2 tu. suka tangkap gambar tapi tak suka edit gambar. tengah berusaha gak simpan duit untuk menunaikan umrah bersama keluarga.insyaAllah.misi terdekat. tengah ushar nak beli rumah pula.huhu.doakan ye. suka berkawan,sebab bila saya kembali padaNya 1 hari nanti mereke boleh datang ziarah,doakan saya,siapkan saya,solatkan saya,mandikan saya. impikan pekerjaan yang dapat menampung saya n famili untuk terus beribadah, ada anak2 yang soleh & solehah,serta kesihatan & iman yang kuat untuk terus mencintai ISLAM. rajin-rajinlah bersedekah walaupun kita tidak kaya terutama bantu keluarga sendiri dan jangan lupa hadiahkan sesuatu untuk diri sendiri sebagai motivasi