Followers

Google+ Followers

Translate

Friday, December 17, 2010

Ragam meow2 ku

Anugerah dan kuasa Allah pada makhluknya

6 jari depan Si Merah yang nakal itu

Ni jari kaki merah ada 5 anak Si Abang


Cacat @ Kelebihan

Ni jari depan Abang ada 6

Ni la jari Abang yang banyk tu belakang ada 5

Cak! terperasan lak dia kite tangkap gambar

Dah jadi tempat tido Si Oren

Hasil kerjatangan Si Oren




No comments:

Saya...

My photo
suke sangat dengan meow.tidak kira saiz,bulu,warna.papeje pasal meow memang best.sebab meow buat kite rasa tenang n happy.nakal meow.tido meow.member gaduh pun meow.meow memang best.hehehe.tak percaya try la tgk gelagat meow2 tu. suka tangkap gambar tapi tak suka edit gambar. tengah berusaha gak simpan duit untuk menunaikan umrah bersama keluarga.insyaAllah.misi terdekat. tengah ushar nak beli rumah pula.huhu.doakan ye. suka berkawan,sebab bila saya kembali padaNya 1 hari nanti mereke boleh datang ziarah,doakan saya,siapkan saya,solatkan saya,mandikan saya. impikan pekerjaan yang dapat menampung saya n famili untuk terus beribadah, ada anak2 yang soleh & solehah,serta kesihatan & iman yang kuat untuk terus mencintai ISLAM. rajin-rajinlah bersedekah walaupun kita tidak kaya terutama bantu keluarga sendiri dan jangan lupa hadiahkan sesuatu untuk diri sendiri sebagai motivasi