Followers

Google+ Followers

Translate

Wednesday, April 7, 2010

APA AKU BUAT

SETIAP OWG PASTI ADA JADUAL TERSENDRI SETIAP HARI......
hari ini aku bgun tido terooosss study pai 4jam gamaknye...
g keje dekat 10jam...
selebihnye tido..makan..study...wakaka
bosan bukan...untuk wat seketikaje...
sebab nk bek exam...
pepun wish me luck....
skunk dah xstress lagi....
terima kasih pada semua sahabat yg sudi mendengar luahan tekanan,teman makan eskrem,tlg ajo pasal matematik yg mcm nk pecah otak pikir,1 soaln buat reramai...wakaka..padan muke korang kne tolong aku...jasa korang tak akan aku lupe...tak lupe pada yg nyebok...huhu..
exam spa emegresen
10april 2010
hotel suria city johor

No comments:

Saya...

My photo
suke sangat dengan meow.tidak kira saiz,bulu,warna.papeje pasal meow memang best.sebab meow buat kite rasa tenang n happy.nakal meow.tido meow.member gaduh pun meow.meow memang best.hehehe.tak percaya try la tgk gelagat meow2 tu. suka tangkap gambar tapi tak suka edit gambar. tengah berusaha gak simpan duit untuk menunaikan umrah bersama keluarga.insyaAllah.misi terdekat. tengah ushar nak beli rumah pula.huhu.doakan ye. suka berkawan,sebab bila saya kembali padaNya 1 hari nanti mereke boleh datang ziarah,doakan saya,siapkan saya,solatkan saya,mandikan saya. impikan pekerjaan yang dapat menampung saya n famili untuk terus beribadah, ada anak2 yang soleh & solehah,serta kesihatan & iman yang kuat untuk terus mencintai ISLAM. rajin-rajinlah bersedekah walaupun kita tidak kaya terutama bantu keluarga sendiri dan jangan lupa hadiahkan sesuatu untuk diri sendiri sebagai motivasi