Followers

Google+ Followers

Translate

Thursday, June 7, 2012

bersukan tangan dan fikiran

ok jom bersukan...
main rubik pai pengsan


hari ini hati berbunga riang 
walaupun keje amatlah banyak tahap gunung 
sebab malam tadi telah berjaya siapkan rubik telo segitiga 
aku beli masa seminggu aku datang dan bekerja di pulau pinang

taraaaaaaaaaaa
jelous tak???


aku tak tahu nama dia apa
 so aku panggil rubik telo sebab macam telo
rege dia sepoloooh ringgit malaysia je
so dalam hati dah menyimpan impian untuk main next rubik 


gogogogogogo
 jom main

No comments:

Saya...

My photo
suke sangat dengan meow.tidak kira saiz,bulu,warna.papeje pasal meow memang best.sebab meow buat kite rasa tenang n happy.nakal meow.tido meow.member gaduh pun meow.meow memang best.hehehe.tak percaya try la tgk gelagat meow2 tu. suka tangkap gambar tapi tak suka edit gambar. tengah berusaha gak simpan duit untuk menunaikan umrah bersama keluarga.insyaAllah.misi terdekat. tengah ushar nak beli rumah pula.huhu.doakan ye. suka berkawan,sebab bila saya kembali padaNya 1 hari nanti mereke boleh datang ziarah,doakan saya,siapkan saya,solatkan saya,mandikan saya. impikan pekerjaan yang dapat menampung saya n famili untuk terus beribadah, ada anak2 yang soleh & solehah,serta kesihatan & iman yang kuat untuk terus mencintai ISLAM. rajin-rajinlah bersedekah walaupun kita tidak kaya terutama bantu keluarga sendiri dan jangan lupa hadiahkan sesuatu untuk diri sendiri sebagai motivasi