Followers

Google+ Followers

Translate

Thursday, April 11, 2013

Si Hijau Katak


Hajad di hati nak beli beg yang warna hijau ni tapi sayangnya belum masuk pasaran Malaysia. Tak tahu  berapa lama lagi boleh tunggu. Jadinya terpaksa pilih warna coklat kekotak.


Tak dapat beg hijau dapat beli casing hp warna hijau pun jadi la pengubat hati. Comel kan baju baru tuk hp baru juga. Tak tahu la sejak bila suka warna hijau. Sebab suka katak kot..haha..


Ini la dia si froggy. Comey kan...boleh bunyi2 dan akan selalu tersenyum buat kamu

No comments:

Saya...

My photo
suke sangat dengan meow.tidak kira saiz,bulu,warna.papeje pasal meow memang best.sebab meow buat kite rasa tenang n happy.nakal meow.tido meow.member gaduh pun meow.meow memang best.hehehe.tak percaya try la tgk gelagat meow2 tu. suka tangkap gambar tapi tak suka edit gambar. tengah berusaha gak simpan duit untuk menunaikan umrah bersama keluarga.insyaAllah.misi terdekat. tengah ushar nak beli rumah pula.huhu.doakan ye. suka berkawan,sebab bila saya kembali padaNya 1 hari nanti mereke boleh datang ziarah,doakan saya,siapkan saya,solatkan saya,mandikan saya. impikan pekerjaan yang dapat menampung saya n famili untuk terus beribadah, ada anak2 yang soleh & solehah,serta kesihatan & iman yang kuat untuk terus mencintai ISLAM. rajin-rajinlah bersedekah walaupun kita tidak kaya terutama bantu keluarga sendiri dan jangan lupa hadiahkan sesuatu untuk diri sendiri sebagai motivasi