Followers

Google+ Followers

Translate

Thursday, March 25, 2010

Bonda dh bagi kepercayaan


salam hormat pada semua yang sudi membaca blog saya ini...
hari ini dengan lapang dada dan bangganya saya telah membawa bonda membeli belah di tesco.mungkin nampak mcm remeh bg sesetengah pihak.tp ini merupakan penghargaan besar buat saya kerana bonda telah meletakkan kepercayaan dan membuang perasaan waswas atau tidak percaya saya untuk membawa kereta.telah bnyk kali saya offer (mengajak) bonda,dia tetap menolak.saya bertanya kenapa.bonda jawab TIDAK PERCAYA.xpe.doa saja.1 hr nnt pasti pintu hati bonda akan terbuka n sudi untuk naik kerete dgn saya saja(berdua).klu sefamily xd masalah.Alhamdulilah.hari ini telah menjadi sejarah.24mac2010.bangun je tido bonda ty bile nk g kedai beli barang..wa..terkejut pun ada..pe lagi cepat2 ar pi mandi n bersiap..dh alang2bonda sudi naek ngn saya bawa g jauh terus le.g tesco..huhu..seronok dpt bawa bonda jalan..klu tak semua mst dia tggu adik..tq bonda kerana sudi menaiki ikan bersama saya.sy akan ingt pai bile2.

No comments:

Saya...

My photo
suke sangat dengan meow.tidak kira saiz,bulu,warna.papeje pasal meow memang best.sebab meow buat kite rasa tenang n happy.nakal meow.tido meow.member gaduh pun meow.meow memang best.hehehe.tak percaya try la tgk gelagat meow2 tu. suka tangkap gambar tapi tak suka edit gambar. tengah berusaha gak simpan duit untuk menunaikan umrah bersama keluarga.insyaAllah.misi terdekat. tengah ushar nak beli rumah pula.huhu.doakan ye. suka berkawan,sebab bila saya kembali padaNya 1 hari nanti mereke boleh datang ziarah,doakan saya,siapkan saya,solatkan saya,mandikan saya. impikan pekerjaan yang dapat menampung saya n famili untuk terus beribadah, ada anak2 yang soleh & solehah,serta kesihatan & iman yang kuat untuk terus mencintai ISLAM. rajin-rajinlah bersedekah walaupun kita tidak kaya terutama bantu keluarga sendiri dan jangan lupa hadiahkan sesuatu untuk diri sendiri sebagai motivasi