Followers

Google+ Followers

Translate

Sunday, February 5, 2012

siaaaaaan bossss rindu kat mak diaaaaaa....

Huhuhuhuhu....bos buat puisi. ayat macam d masalah jer besar je..bila ditanya rindu kat mak katanya.hohohoho..rupa-rupanya masalah rindu kat mak...sian bos aku rindu kat mak dia..sabo eh...sket lagi kan nak balik kampung...ni aku tangkap gambo and tolong post kat blog. Kot nanti mak bos kat kampung beronline boleh la baca. Mula-mula ingatkan bos nak anta kat majalah ujang ke apa ke..ye le sebab buat aku gelak baca bila bos guna ayat SENGSORANG. Perosak bahasa betul...hahaha...

No comments:

Saya...

My photo
suke sangat dengan meow.tidak kira saiz,bulu,warna.papeje pasal meow memang best.sebab meow buat kite rasa tenang n happy.nakal meow.tido meow.member gaduh pun meow.meow memang best.hehehe.tak percaya try la tgk gelagat meow2 tu. suka tangkap gambar tapi tak suka edit gambar. tengah berusaha gak simpan duit untuk menunaikan umrah bersama keluarga.insyaAllah.misi terdekat. tengah ushar nak beli rumah pula.huhu.doakan ye. suka berkawan,sebab bila saya kembali padaNya 1 hari nanti mereke boleh datang ziarah,doakan saya,siapkan saya,solatkan saya,mandikan saya. impikan pekerjaan yang dapat menampung saya n famili untuk terus beribadah, ada anak2 yang soleh & solehah,serta kesihatan & iman yang kuat untuk terus mencintai ISLAM. rajin-rajinlah bersedekah walaupun kita tidak kaya terutama bantu keluarga sendiri dan jangan lupa hadiahkan sesuatu untuk diri sendiri sebagai motivasi